FrSky Tandem XE - 3D Gimbals Version

  • 9 990,-

FrSky Tandem XE er FrSky sitt svar på den ultimate radio med sine mange brytere, sliders og funksjoner! Denne radioen kommer blant annet med hele 24-kanaler og

På lager.
Del
Lagerbalanse: 1
Artikkelnummer: 03010179
Leverandør: FrSky

FLAGGSKIPET til FrSky..!!!

Produktinformasjon..:

24-kanaler
Modulært design
ETHOS
3D Gimbals
2.4G & 900MHz
2 fargeskjermer!

FrSky Tandem XE er FrSky sitt svar på den ultimate radio med sine mange brytere, sliders og funksjoner! Denne radioen kommer blant annet med hele 24-kanalert, en 4,3" fargeskjerm der du tar i bruk det fantastiske ETHOS-systemet, om ikke dette var nok har de også lagt til en 2,4" skjerm på toppen av radioen. Noe av det stiligste med denne radioen er oppgraderte 3D gimbals som kan roteres sideveis, i tillegg har hver stikke også brytere på toppen. Vanlige stikker, behagelig to-punkts nakkestropp og en flott radiokoffert i metall følger også med.

Dual-Screen

TANDEM XE har et design med to skjermer, hovedskjermen er en 4,3-tommers fargeberøringsskjerm som brukes til å betjene ETHOS som modellkonfigurasjon. En annen mindre 2,4-tommers fargeskjerm er plassert på toppen av radioen for å møte behovene til RC-brukere som ønsker å få vist tilleggsinformasjon separat. Innholdet som vises på tilleggsskjermen kan programmeres (som av Lua, konfigurerbart og personlig tilpasset av brukeren) i systemet.

Modulært design og flexibilitet

TANDEM XE er designet med tanke på fleksibilitet. Den har ikke bare flere bryterinngangsspor for ytterligere å utvide kontrollbehovene, den drar også nytte av tilpassbare bryterblokker som også kan erstattes med alternative blokker med flere inngangsspor. Ytterligere designfunksjoner er inkludert for å imøtekomme behovene for hele RC-miljøet, for eksempel kan kontroll forover og bakover for RC-crawlere oppnås ved å tilpasse CNC-metallspakene på radioen med det valgfrie selvsentrerende tilbehøret. På samme måte gir bruk av de valgfrie 3-akse forlengerne montert på gimbals mange muligheter når de brukes med biler, lastebiler etc. XE inkluderer et sammenleggbart stativ/ramme som enkelt kan brettes bort i bunnen av radioen, og designet gir også en god løsning for å feste stroppen til radioen.

Innebygget lagring og stor batterikapasitet

For å spare deg for bryet med å bestemme lagringskapasiteten, kommer TANDEM XE med en innebygd 8G flash-lagring som tilbyr rikelig med fillagring for å dekke alle radioens lagringsbehov, sammen med høy dataoverføringshastighet. Og for brukere som ser etter enda større batterikapasitet enn det inkluderte XE 4000mAh Li-Po-batteriet, tilbyr XE et større batterirom som kan romme større batteripakker om nødvendig.


Spesifikasjoner..:

Dimensjoner345 x 262 x 82mm
Vekt1492g
SystemETHOS
RF-ModulTS-ISRM
Kanaler24
Spenning6.5-8.4V (2S)
Størrelse batterirom86 x 61 x 20mm
Lading og dataoverføringUSB-C
Flash Storage8G
Hovedskjerm800x480
Toppskjerm320x240
KompatiblitetACCST D16 & ACCESS 2.4G & ACCESS 900M & TD Modes