FrSky Tandem X18 Black

  • 4 190,-

Dual-Band900Mhz / 2.4GHzETHOSFrSky Tandem X18-serien gir deg ekstreme muligheter. Dual band telemetri med 900MHz og 2,4GHz i samme senderen. Et godt valg til en

På lager.
Del
Lagerbalanse: 1
Artikkelnummer: 03010151
Leverandør: FrSky

Produktinformasjon..:

Dual-Band
900Mhz / 2.4GHz
ETHOS

FrSky Tandem X18-serien gir deg ekstreme muligheter. Dual band telemetri med 900MHz og 2,4GHz i samme sender. Tandem har 480x320 fargeskjerm og extrern modulbrønn. Radioen har opp til 24-kanaler og bruker ETHOS-systemet. Denne versjonen leveres med sort finish og en praktisk softcase bærebag.


Ergonomisk og full av funksjoner!

Tandem X18-serien dual-band telemetri radioer drar nytte av en forbedret ergonomisk design med avrundede og mer komfortable håndtak, sammen med en forbedret koffertdesign for å gjøre radioen helt stabil når den står. Radioen inkluderer lett tilgjengelige skyveknapper og brytere, 4 standard stick-trim med ytterligere 2 ekstra trimmer for å gi mer fleksibilitet med justeringer av flystilling mens du betjener radioen. X18-serien inkluderer ytterligere forbedringer med integrert blitslagring som forbedrer og forenkler lagring og bruk, og det indre av radioen er designet med plass og vekt i tankene, samtidig som alle ETHOS-innstillings- og kontrollfunksjoner beholdes for piloten.

Internal 900MHz/2.4GHz Dual-Band & External Module Bay

TD dual-band RF-systemet kombinerer både funksjonene og fordelene til FrSky 900MHz og 2,4GHz RF sammen i ett system. TD-en har "ekte" dual-band langdistansekontroll med telemetri som oppnår pålitelig ende-til-ende 4ms latens samtidig som den opprettholder en robust og høykvalitets signalforbindelse. Hele utvalget av TD, ACCESS & ACCST D16-mottakere støttes. Det innebygde TANDEM RF-systemet støtter ACCESS- og ACCST D16-protokoller.

I tillegg inkluderer radioene i Tandem X18-serien en bakre Lite-versjon modulbrønn for å tilby flere alternativer for å koble til eksterne enheter. FrSky ønsker velkommen fungerende kompatibilitet med tredjepartsprodukter med egenutviklet teknologi etter FrSky-verifiserte tredjeparts kompatibilitetstestingsprogram.

ETHOS

ETHOS er et helt nytt operativsystem, designet fra grunnen av av RC-eksperter, og gir brukerne en kraftig, intuitiv og fleksibel opplevelse som kan maksimere moroa med RC Hobby!

Spesifikasjoner:

Vekt687g & 820g m/batteri.
KanalerOpp til 24stk
Dimensjoner200 x 192 x 95mm
ModellminneMange, utvidbart via minnekort
OperativsystemEthos
LCD Skjerm oppløsning480x320