FrSky Tandem Dual-Band 900MHz TD R18 Reciver

  • 1 599,-

Produktinformasjon..:18-kanalerDual-BandTandem dual-band-mottakerne er ulikt noen andre FrSky 2.4Ghz eller 900Mhz-mottakere, de fungerer samtidig på både 900Mhz

På lager.
Del
Artikkelnummer: 349

Produktinformasjon..:

18-kanaler
Dual-Band

Tandem dual-band-mottakerne er ulikt noen andre FrSky 2.4Ghz eller 900Mhz-mottakere, de fungerer samtidig på både 900Mhz og 2.4Ghz frekvenser. Det betyr at Tandem-mottakere ikke bare gir signalet med lav latens og lang rekkeviddekontroll, de drar også fordel av det forbedrede nivået av høy pålitelighet og anti-interferensytelse.

PS! Produkt kan avvike fra video. Se Video...!! Klippet er lagt til som relevant opplysning til produktet, men er ikke nødvendigvis identisk. Innhold i en produktvideo, testvideo eller et review kan avvike fra produktet som selges. Dette kan gjelde farger, spesifikasjoner, versjonsforskjeller, regionsforskjeller m.m. Det er produktets navn, beskrivelse og bilder du skal forholde deg til ved kjøp av varen.

VIDEO...!!

Tandem-seriens mottakere tar i bruk trippelantennedesignet som gir flerveis bred dekning for fjernsignalet. 900Mhz-antennen er en nydesignet liten formfaktor, men har tilsvarende høy ytelse som med tidligere 900mhz-antenner.

Dataene (kraft- og signalrelatert) under uvanlig status under flyturen kan registreres av Tandem-mottakere gjennom en innebygd black box-modul, og TD R18 kan i tillegg lagre fullstendige og langsiktige data (Control & Flight Attitude datalogg, etc.) med SD-kort gjennom den eksterne modulen. TD R18 har også en stikkontakt som kan brukes til å koble til bryterpanelet/NFC-bryterpanelet for å aktivere den innebygde strømbryterfunksjonen.

De konfigurerbare 18-kanalsportene er en stor funksjon i TD R18, hver kanalport kan tilordnes som PWM, SBUS, FBUS eller S.Port. Med FBUS-protokollen kan mottakerne i Tandem-serien åpne opp muligheten for sømløs paring med flere telemetrienheter (Neuron ESC, Advance Sensors, etc.) samt forenkle oppsettet av builds.

FrSky Tandem Dual-Band 900MHz TD R18 Reciver

Spesifikasjoner..:

Frekvens2.4GHz & 900MHz
Dimensjoner46.5 x 26.3 x 14.7cm
Vekt16.6g
Spenning (DC)3.5-10V
Strømtrekk<180mA @5V